referenties

ervaringen van andere ondernemers
afspraak plannen?reviews Google

referenties & reviews

Lees hier wat ondernemers in de reviews op Google over mij delen.

REFERENTIES & ERVARINGEN VAN ONDERNEMERS:

Steve (55, interim manager)

Nadat ik ontslagen werd, kreeg ik mede door een moeilijke thuissituatie een heftige burn out. Via via kwam ik bij Koen terecht en hij heeft me bijzonder prettig geholpen. Niet alleen heeft hij me geholpen met het accepteren van mijn burn out (erg lastig voor mij), ook heeft hij me stap voor stap op weg geholpen naar een nieuwe invulling van mijn carrière. Een baan zat er vanwege mijn leeftijd niet meer in, dus ik wilde ontdekken of ondernemerschap iets zou kunnen zijn. Koen heeft me daar echt uitstekend bij begeleid (de eerste opdrachtgever heeft zich inmiddels gemeld). Mogelijk had ik het zelf ook allemaal zonder hem kunnen doen, maar dat had me veel meer tijd, geld en moeite gekost. Wat op zijn website staat beschreven, klopt helemaal: geduldig, direct en betrokken. 

Heidi (51, interim marketing manager)

Ik kan kort en krachtig zijn: Koen is mij voor een echte coach. Hij stelt niet alleen vragen, hij geeft ook zijn mening en laat het weten als hij het ergens wel of niet mee eens is. Hij moedigt je aan en troost je bij tegenslagen. Kortom, Koen is voor mij een echte coach. Ik heb veel aan hem gehad.

Anna (49, grafisch vormgever)

Inmiddels ben ik alweer 20 jaar ondernemer. Het gevaar van zo’n lange tijd alleen ondernemen, is dat je achterop en/of in een sleur raakt. Bij mij was dat eigenlijk allebei het geval. Het gevolg was dat ik niet meer op eigen kracht kon vernieuwen of kansen creëren. Toen kreeg ik via via de tip om met Koen te praten. Hoewel ik op voorhand best sceptisch was, vond ik hem bij de intake meteen erg verfrissend. Door onze gesprekken kreeg ik weer zin in het ondernemen en ontstonden er ook weer nieuwe ideeën en doelen.

Hans (48, financieel planner)

Vanwege een reorganisatie kreeg ik de mogelijkheid om voor mezelf te beginnen. Een droom die eindelijk in vervulling ging. Maar tegelijkertijd was ik ook ver uit mijn comfort zone, want ik wist totaal niet waar ik moest beginnen. Koen heeft me stapsgewijs geholpen met alle keuzes. Wel moest ik even wennen dat ik zelf aan het roer stond, maar Koen was altijd bereikbaar en beschikbaar. Inmiddels heb ik een website (heeft hij ook bij geholpen), zijn de eerste klanten binnen en ga ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Ik gun iedere beginnende ondernemer een eigen Koen.

Ivo (34, webdesigner)

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met websites bouwen. Vanaf dag 1 had ik klanten, dus ik was nooit bezig met nadenken over wat ik nou eigenlijk wilde. Omdat ik overal kansen zag, had ik al snel 3 bedrijven. Ongeveer een jaar geleden ontdekte ik dat ik veel te druk was. Ook ging mijn relatie uit en zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Toen ontmoette ik Koen via een gemeenschappelijke vriend. We hadden meteen een klik en zijn snel aan de slag gegaan. Na 3 sessies had ik weer een concreet doel en na 7 sessies heb ik afscheid genomen van twee bedrijven. Ik heb Koen ervaren als kritisch (hij is direct en eerlijk), maar ook opbouwend en positief. Heel blij mee!

Susanne (38, loopbaancoach)

Nadat ik in korte tijd weer zonder baan kwam te zitten, werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Ik kwam uit de HR dus het was logisch dat ik in die wereld zou blijven. In het verleden had ik wel eens zitten dagdromen over loopbaancoaching. Via via werd ik door verwezen naar Koen. Met hem heb ik het over mijn plannen gehad. Hij was zeer kritisch, maar ook motiverend. Het werd me o.a. duidelijk dat ik als coach een niche moet kiezen. Verder heeft Koen me ook geholpen met allerlei praktische zaken, zoals website en acquisitie. Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet, dit had ik eigenlijk veel eerder moeten doen. Ook ben ik blij dat ik mezelf een ondernemerscoach heb gegund, want Koen wist me te behoeden voor fouten en heeft me veel tips en adviezen gegeven. Dat heeft me veel tijd en geld opgeleverd.

Henk (51, black belt consultant)

Koen is voor mij een sparringspartner. Ik zie hem eens in de paar maanden. Iedere keer wanneer ik hem spreek, ga ik weer met nieuwe ideeën naar huis. Hij blijft altijd respectvol en weet met vragen mij vanuit een ander perspectief naar situaties te laten kijken. Wat ik aan hem waardeer, is dat je met hem over de meest uiteenlopende onderwerpen kunt spreken.

adres

Koen Sieben
Ondernemerscoaching
Vlietstraat 22
6542 SM Nijmegen

telefoonnummer

06 470 888 28
Bel voor kennismaken, vragen over coaching of het plannen van een afspraak!

e-mail

Via contactformulier.
Reactie binnen 24 uur.

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.