snel een afspraak inplannen

Op  deze pagina kun je een afspraak met me plannen. Je kunt rechtstreeks in mijn agenda kijken welke plek er vrij is. Zo kunnen we elkaar tijd besparen doordat we niet over en weer hoeven te mailen. Je krijgt een bevestiging per mail en via die mail kun je ook afspraken verplaatsen of annuleren. Het is ook mogelijk om af te spreken met videobellen of er een wandelafspraak van te maken.

LET OP: op dit moment heb ik een wachtlijst en neem ik voorlopig geen nieuwe trajecten aan. Updates vermeld ik op de website.


Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.