Oerkracht

Het boek

De aanleiding van dit boek is dat de schrijver, Scott Carney, voornemens is om de Wim Hof Methode onderuit te halen. Hij wil bewijzen dat de Wim Hof Methode weer typisch een voorbeeld is van een of andere charlatan. Gaandeweg wordt hij juist fan en gaat hij op zoek naar andere experts die iets vergelijkbaars doen.

Dit boek beschrijft zijn reis langs allerlei experts. Wat interessant is, is dat in dit boek voorbeelden staan van mensen die steeds verder de grenzen opzoeken van hun kunnen en daarin ook succesvol zijn.

Weer een boek over de Wim Hof Methode (WHM)?

Ja, inderdaad. Weer een boek over WHM. Ik ben fan, dat moge duidelijk zijn. Een heel belangrijk onderdeel van ondernemerschap is Mindset. Ondernemerschap gaat in heel veel gevallen over doorzetten, incasseren, vallen en opstaan. De WHM gaat niet alleen over kou en ademhalen, het gaat vooral over het trainen van de mindset. Wanneer je bewust je mindset traint, komt je dat bij ondernemerschap van pas. Bijkomend voordeel is dat het ook gezondheidsvoordelen oplevert..

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.