ikwordzzper.nl

Het overkomt mij ook nog wel eens dat ik mezelf de vraag stel “hoe zat dat ook alweer met…”. In zeker driekwart van de gevallen ga ik direct naar www.ikwordzzper.nl, want daar staat het vaak heel goed uitgelegd (soms nog beter dan op de website van bijvoorbeeld de belastingdienst).

Niet alleen staat er veel informatie, je vind er ook rekenmodellen en allerlei events waar je aan deel kunt nemen. Alles op deze website heeft betrekking op ondernemerschap en de zzp’er in het bijzonder.

Je kunt je eenvoudig aanmelden op hun nieuwsbrief, op de startpagina, onderaan.

ondernemerscollectief

Uit dit platform is ook een collectief ontstaan waar jij jezelf bij kunt aansluiten. Zo behaal je inkoopvoordelen en kun je gebruik maken van allerlei helpdesks. De moeite van het overwegen waard.

Achter deze initiatieven zit Martijn Pennekamp. Als ondernemerscoach volg ik hem al enige jaren en het valt mij altijd op met hoeveel bevlogenheid hij zijn nieuws deelt.

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.