startversneller voor ondernemers uit gelderland

Het groeiprogramma Startversneller bied je de mogelijkheid om op dit moment tegen een sterk gerduceerd tarief gebruik te maken van een businesscoach. Je kunt daarvoor een voucher aanvragen bij de Startversneller. Lees hieronder hoe het werkt.

De Startversneller is bedoeld voor ondernemers uit Gelderland die korter dan vijf jaar ondernemer zijn. Geldt dit ook voor jou? Dan heb ik een mooi aanbod voor je, waarmee je als ondernemer sneller kunt groeien.

Via Startversneller kun je een voucher aanvragen waarmee je een groot deel van een coachingstraject vergoed krijgt (minimaal € 500 en maximaal € 1.000), kortom heel erg interessant dus. Het programma is een initiatief van provincie Gelderland en wordt uitgevoerd door OostNL.

Als ondernemerscoach ben ik hierbij aangesloten, je vindt hier meer info. Wanneer je door mij gecoacht wilt worden dan kun je dus met behulp van een voucher een groot deel vergoed krijgen.

voorwaarden Startversneller

Omdat het zo interessant is, gelden voor de Startversneller wel enkele harde criteria:

  • De onderneming is gevestigd in Gelderland.
  • Je bent bent niet langer dan 5 jaar bezig.
  • Geen baan of uitkering naast je bedrijf.
  • Er wordt ook een kleine bijdrage van jou verwacht (maximaal €250 voor een traject van €1.250).

Wanneer je interesse hebt, kun je jezelf hier aanmelden.

procedure

Na de aanmelding kun je het volgende verwachten:

  • Er wordt contact met je opgenomen en bekeken of je aan alle criteria voldoet.
  • Zodra je wordt toegelaten tot het programma, moeten er eerst een aantal administratieve zaken afgehandeld worden.
  • Daarna wordt de voucher toegewezen en kun je op zoek naar een coach en (eventueel) een opleiding.
  • Je kunt nu maximaal € 1.250 besteden aan een coach, waarvan maximaal € 1.000 wordt vergoed door de provincie. Daarmee betaal je een fractie van wat je normaal gesproken voor een ondernemerscoach zou betalen.

Wanneer je interesse hebt, kun je jezelf hier aanmelden.

Wat een geluk had ik! Bij toeval kwam ik erachter dat ik nog net gebruik kon maken van een voucher voor coaching, via de Startversneller. Ik vond het in het begin lastig, want er staan zoveel coaches op die website. Ik heb met drie coaches een intake gedaan. Koen vond ik overduidelijk de beste voor mij, want als ik iets niet had, dan was het focus. Ik heb 10 gesprekken met Koen gevoerd en ik kan niet anders zeggen dan dat het mij heel veel heeft opgeleverd. Eigenlijk zou ik dit eens in de paar jaar moeten doen, want mijn strategie en doelen zijn weer helemaal scherp.

Fleur

Eigenaresse meerder fysiopraktijken

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.