Fall forward! Don’t fall backward.

Leer van Denzel Washington, hij heeft belangrijke lessen te delen. Zijn allerbelangrijkste les: Fall Foward!

Kijk het filmpje van ca. 10 min en begrijp waarom sommige ondernemers succesvol zijn en anderen niet. En vooral ook: wat je moet DOEN om ook succesvol te zijn.

Denzel Washington

Er zijn maar weinig mensen waar ik echt respect voor heb. Denzel Washington (DW) is er daar een van. Het kijken van films is een van mijn hobby’s. Eerder schreef ik voor een filmplatform (helaas ter ziele) een review voor een film (Cry Freedom) waarin Denzel Washington een hoofdrol speelt. In dat artikel benoemde ik o.a. de vasthoudendheid en de discipline van DW. Niet alleen als acteur, maar ook privé. Je komt weinig ‘shit’ van hem tegen. Geen verslavingen, geen buitenechtelijke taferelen, kortom heel heel weinig.

Smaken verschillen, maar ik heb nog geen enkele slechte film van hem ontdekt en dat is echt een prestatie. Er zijn maar weinig topacteurs die zo consistent presteren. Als er van zo’n man dan een speech op youtube staat, dan moet je wel luisteren en kijken. En dan blijkt inderdaad dat er achter zijn succes een filosofie schuilt. Ik kijk deze film echt met enige regelmaat en vindt hem nog altijd inspirerend.

Veel plezier met kijken.

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.