Startup Lean

Startups zijn hot! Iedere respectabele stad heeft een Startup hub. Zelf woon ik in de buurt van Nijmegen en heb ik de voorloper van Startup Nijmegen opgericht. Ik weet als geen ander hoe populair dit is.

Een startup succesvol maken en omtoveren tot een schaalbaal bedrijf is niet makkelijk. Gelukkig zijn er een aantal goede boeken geschreven. Startup Lean is daar een mooi voorbeeld van.

Testen, testen en nog eens…

In essentie gaat dit boek vooral over experimenteren en testen. Klein beginnen en uitproberen maar. Lukt het niet, dan passen we het aan. Deze omschrijving is zeer beknopt en doet geen recht aan de inhoud, het boek is echt de moeite van het lezen waard.

Ook voor zzp’ers

Dit boek kan ook interessant zijn voor zzp’ers. Het beschrijft namelijk een manier van denken, waar je ook als kleinere ondernemer wat aan hebt. Toch staan er ook veel onderdelen in die eigenlijk vooral interessant zijn als je echt gek bent van ondernemerschap en meer wilt weten over het laten groeien van je bedrijf.

Lees ook het boek: De Ondernemersmythe

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.