Screw it, let’s do it

Screw is, let’s do it is geschreven door Richard Branson. Naast Steve Jobs en Bill Gates is hij een van de bekendste en rijkste ondernemers ter wereld en dat is niet voor niets. Niet alleen is Branson zeer vermogend (hij bezit tientallen internationale bedrijven en o.a. meerdere eilanden), hij staat ook bekend om zijn bijzondere recordpogingen.

In dit boek vertelt Branson over zijn ondernemingen en vooral ook hoe hij werkt en wat hij doet. Het is een flamboyante man met altijd een grote glimlach op zijn gezicht. Zijn boeken zijn makkelijk te lezen en ook vermakelijk, hij heeft een toegankelijke en prettige schrijf – en vertelstijl.

Richard Branson is een doener, iemand die een kans ziet en dan handelt. Wat veel mensen denken is dat hij veel risico’s neemt, dat is slechts deels waar (dat zelfde geldt overigens ook voor ondernemers als Michiel Muller en John de Mol). Wel staat hij heel erg open voor uitdagingen, is hij iemand die denkt in mogelijkheden en is hij iemand die het leuk vindt om de gevestigde orde uit te dagen.

Richard Brandson heeft meerdere leuke boeken geschreven en in mijn ervaring zit er best wat overlap in al deze boeken. Screw it, let’s do it is een boek wat Branson echt typeert.

Brandson was eerder al eens bij College Tour, en deze versie is voor jongeren.

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.