Het obstakel is de weg

Het obstakel is de weg is een boek over hoe om te gaan met tegenslagen, over volhouden en over van strategie veranderen als iets niet werkt. Actueler dan ooit gaat dit boek over het hoofd koel houden, gebaseerd op de stoïcijnse filosofie. Dit boek is het eerste filosofische boek wat Ryan Holliday heeft geschreven en we weten nu (2021)dat er nog minimaal drie door hem zijn geschreven. 

Zijn boeken worden zeker door ondernemers goed gelezen omdat ze enerzijds stof tot nadenken geven en anderzijds ook praktisch zijn. Hij geeft in zijn boeken veel voorbeelden (wel veel Amerikaanse uiteraard) waardoor je het allemaal nog beter begrijpt en het niet te theoretisch wordt.

Een aanrader voor de ondernemer die wat meer tijd wil stoppen in persoonlijke ontwikkeling. Hoewel je zijn boeken los van elkaar kunt lezen, is dit boek een prima start.

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.