koen sieben

why, how, what

 

“meer dan 15 jaar heb ik honderden ondernemers
verder geholpen met hun bedrijf
het resultaat is altijd meer focus en groei
daar gaat het om, toch?”

wil je een afspraak maken?

over mij – koen sieben

Coachen en ondernemerschap zijn twee onderwerpen waar ik dagelijks met ongelofelijk veel plezier mee bezig ben. Vanaf 2006 ben ik zelf ondernemer en sinds 2002 begeleid ik ondernemers bij de start en groei van hun bedrijf. Al die tijd ben ik vanuit eigen ervaring en door de lessen van mijn klanten steeds wijzer geworden. Inmiddels heb ik honderden ondernemers verder kunnen helpen met alles wat ik heb geleerd.

Mijn stijl van coachen, is; motiveren, inspireren en confronteren. Ik ben niet het type coach wat jou aan de hand meeneemt. Wel ben ik het type coach wat jou uitdaagt om uit je comfortzone te komen. Je krijgt van mijn ervaringen en persoonlijke verhalen. Ik bied handvaten en tips, waar je uiteraard zelf mee aan de slag moet gaan om resultaat te behalen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces, daar ben je ondernemer voor.

Een relatie heeft eens gezegd: ‘Koen, jij kan soms best wel direct zijn, maar je doet het altijd prettig en respectvol’.

why

In de afgelopen 15 jaar heb ik ervaren dat veel ondernemers weliswaar ondernemend zijn, maar niet altijd even effectief. Vooral als initiatiefnemer van CVJO Nijmegen (voorloper van het huidige Startup Nijmegen) heb ik geleerd wat ondernemers nodig hebben. Veel ondernemers willen alles zelf doen of kunnen niet loslaten. Dat kost vaak te veel tijd en het leidt af van waar je als ondernemer mee bezig moet zijn: focus en groei. Ik gun ondernemers hun onafhankelijkheid en dat ze met minder inspanning meer kunnen bereiken. Als ik daarbij kan helpen, dan geeft me dat veel voldoening.

how | what

Zo is het idee geboren om ondernemers 1-op-1 te gaan coachen en groepsbijeenkomsten te faciliteren (masterminds).
Door de 1-op-1 coaching en de groepsbijeenkomsten ervaren ondernemers een versnelling die ze zelf niet hadden kunnen creëren. Dat is zo supergaaf aan mijn vak; ondernemers boven zichzelf uit zien stijgen.

De meeste ondernemers willen in eerste instantie persoonlijke begeleiding en aandacht voor hun vraagstukken. Veelal gaat dat over keuzes maken, persoonlijke effectiviteit, focus, strategie en doelen stellen. In de meeste gevallen zijn 5 – 8 sessies voldoende.

Soms is 1-op-1 coaching niet (meer) de juiste vorm. In dat geval is een mastermind zeer geschikt. Dat is een groeiprogramma met collega-ondernemers waarbij bepaalde vraagstukken en thema’s aan bod komen. De kracht van deze bijeenkomsten zit hem in het feit dat ondernemers elkaar helpen waardoor het leerzaam is voor iedereen. De toegevoegde waarde van mijn aanwezigheid is dat ik ervoor zorg dat het geen theekransje wordt. Je moet met inzichten, tips en ideeën naar huis gaan!

Social media

Samenwerken

In het begeleiden van ondernemers werk ik samen met een aantal partijen. Onderaan op de contact-pagina staan ze vermeld.

adres

Koen Sieben
Ondernemerscoaching
Van Heemstraweg 15
6551 DL Weurt

telefoonnummer

06 470 888 28
Bel voor kennismaken, vragen over coaching of het plannen van een afspraak!

e-mail

Via contactformulier.
Reactie binnen 24 uur.

Chat openen
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.