Inspiratie over ondernemerschap, focus en meer…

Op deze pagina deel ik mijn ervaring, kennis en mening over ondernemerschap in zijn algemeenheid en uiteraard komt Focus uitgebreid aan bod. Ik laat het niet na om zo nu en dan wat levenslessen voor ondernemers te delen. Veel lees – en kijkplezier.

Meer focus met Braintoss

Meer focus met Braintoss

Braintoss voor meer focus Ken je de volgende situatie? Zit je net helemaal in een taak of zit je in de auto, krijg je ineens een briljante gedachte waar je echt nog iets mee wilt doen. Je wilt die ingeving zo snel mogelijk ergens kwijt, maar wel ook heel makkelijk...

Lees meer
Zo voorkom je een burn-out

Zo voorkom je een burn-out

Als ondernemer krijg je onherroepelijk met het fenomeen burn-out te maken. Het kan een medewerker of leverancier overkomen, maar zelf kun je het ook krijgen. In dit artikel lees je hoe je het herkent en wat je kunt doen.

Lees meer
5 voordelen van mastermind

5 voordelen van mastermind

Iedere ondernemer komt wel eens in een fase waarin hij de hulp van andere ondernemers kan gebruiken. De gebruikelijke borrels of netwerken zijn niet geschikt, maar Mastermind kan wel helpen, lees hier hoe.

Lees meer
Persona (download)

Persona (download)

Hoe goed heb je nagedacht over jouw doelgroep(en)? En hoe goed weet je wat je toegevoegde waarde is voor die doelgroep(en)? Wanneer je daarover twijfelt, download dan het document Persona’s en ga aan de slag.

Lees meer
Lean Canvas Model (download | NL)

Lean Canvas Model (download | NL)

Het Lean Canvas Model is een krachtige tool om je bedrijf, concept of bedrijfsidee mee uit te werken. Na het invullen wordt in één opslag duidelijk waar de sterktes en zwaktes zitten. Je kunt het hier downloaden.

Lees meer
7 snelstart-tips voor vliegende start

7 snelstart-tips voor vliegende start

Bij de start van je bedrijf komen er heel veel dingen op je af. Het meeste is niet moeilijk, het is vooral veel. In dit artikel worden 7 tips besproken waar je alvast mee aan de slag kunt.

Lees meer
van Baan naar Bedrijf

van Baan naar Bedrijf

Droom jij van een eigen bedrijf? Maar heb jij ook te veel redenen om het toch niet te doen? Dan moet je toch deze blog maar eens lezen, want daarin lees je dat het starten van een bedrijf zo moeilijk niet is.

Lees meer
Open chat
Dag ondernemer,
Kan ik je ergens mee helpen?
Stuur me een bericht en ik antwoord zo snel mogelijk.

P.S. Een website is maar een website, pas wanneer je elkaar spreekt weet je wat je aan elkaar hebt. Een kennismakingsgesprek is zonder factuur of verplichtingen.
Powered by